Qatargate: Φωτογραφία-ντοκουμέντο Le Soir – «Περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ κατασχέθηκαν από Καϊλή – Παντσέρι»

Qatargate: Φωτογραφία-ντοκουμέντο Le Soir – «Περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ κατασχέθηκαν από Καϊλή – Παντσέρι»

Η βελγική Le Soir έφερε στο «φως» της δημοσιότητας φωτογραφία από τα χρήματα που εντόπισαν οι αρχές μετά από έρευνα στις οικίες της Εύας Καϊλή και του Αντόνιο Παντσέρι στις Βρυξέλλες. Μάλιστα το δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας κάνει λόγο για ποσό που ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

«Κατά τις έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της, στη βαλίτσα του πατέρα της, αλλά και στο σπίτι του Ιταλού, πρώην ευρωβουλευτή, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι εντοπίστηκαν πάνω από 1.500.000 ευρώ», σημειώνει η Le Soir, αναρτώντας τις φωτογραφίες με τα κατασχεθέντα ποσά.

Καθαίρεση Καϊλή με ομόφωνη απόφαση

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, αποφάσισε την καθαίρεση της Ευας Καϊλή από τη θέση της Αντιπροέδρου. Η απόφαση ελήφθη με 625 υπέρ σε σύνολο 628 ψηφισάντων.

Νωρίτερα, με ομόφωνη απόφαση των αρχηγών των κομμάτων του Ευρωκοινοβουλίου ελήφθη η απόφαση ώστε προχωρήσουν οι διαδικασίες ώστε να προταθεί στο Ευρωκοινοβούλιο η διαδικασία ώστε να παυθεί από τα καθήκοντά της η Εύα Καϊλή.

Διαβάστε επίσης: Qatargate: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθαίρεσε την Εύα Καϊλή

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter