Ραγκούσης: «Θέλουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πολιτικές ανισότητες»

Ραγκούσης: «Θέλουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πολιτικές ανισότητες»

Το μήνυμα για έναν ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πολιτικές ανισότητες, χωρίς μέλη «πρώτης και δεύτερης κατηγορίας» έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης στην ομιλία του τη δεύτερα μέρα του Συνεδρίου.

«Οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή της ηγεσίας του κόμματος από το σύνολο των μελών, δικαίως δέσποσαν κατά τη διάρκεια του προσυνεδριακού μας διαλόγου και σε έναν μεγάλο βαθμό δεσπόζουν και στο Συνέδριό μας. Όχι γιατί επιφέρουν αλλαγές στους συσχετισμούς ή την οργάνωση του κόμματος αλλά γιατί επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στην αξιακή βάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», σημείωσε ο Γ. Ραγκούσης.

«Η εκλογή προέδρου και ΚΕ απο τα μέλη ειναι πρωτίστως μια απόφαση για δύο θεμελιώδεις αρχές και αξίες της Αριστεράς και της προοδευτικής παράταξης:

Μια απόφαση για τα πολιτικά δικαιώματα των μελών και μια απόφαση για την άρση των πολιτικών ανισοτήτων εντός του κόμματος».

«Είναι δηλαδή μια απόφαση για το αν τα μέλη του κόμματος της σύγχρονης Αριστεράς θα έχουν πλήρη δικαιώματα και αν όπως, ως πολίτες μπορούν να εκλέγουν κυβέρνηση, δήμαρχο, περιφερειάρχη, βουλευτή έτσι κι ως μέλη του κόμματος θα μπορούν να εκλέγουν πρόεδρο και μέλη της Επιτροπής», τόνισε ενώ καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Ολόκληρη η ομιλία του Γιάννη Ραγκούση: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter