«Καρφιά» Ραγκούση κατά Μητσοτάκη: Χυδαιότητα και επίδειξη αλαζονείας η δήλωση για τα Τέμπη

«Καρφιά» Ραγκούση κατά Μητσοτάκη: Χυδαιότητα και επίδειξη αλαζονείας η δήλωση για τα Τέμπη

«Πυρά» εξαπέλυσε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο τομεάρχης Διαφάνειας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή τη σοκαριστική δήλωση περί «εργαλειοποίησης» της τραγωδίας των Τεμπών.

Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε σοκαρισμένος και κάλεσε τον πρωθυπουργό να ζητήσει συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας για τη δήλωση που χαρακτήρισε ως «χυδαιότητα και απόδειξη της αλαζονείας του».

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Το ρεσιτάλ αναλγησίας δεν ήταν λεκτικό ατόπημα, αυτός είναι απλά ο Μητσοτάκης

Τέμπη: Οργισμένη αντίδραση από τους συγγενείς των θυμάτων για τη δήλωση Μητσοτάκη περί «εργαλειοποίησης»

Aναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση στο «Κόκκινο 105,5»

«Για τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, χθες, μετά τη μήνυση των οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών, ο Γιάννης Ραγκούσης είπε: «Είμαι σοκαρισμένος από τη δήλωση, την επίθεση του κ. Μητσοτάκη στις οικογένειες των 57 νεκρών. Όποιος μιλάει για μονταζιέρα, να βάλει να παίζει τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη. Είναι μια καθαρή δήλωση εναντίον των οικογενειών των 57 νεκρών της τραγωδίας που ζητούν δικαιοσύνη. Ένα από τα όπλα που τους δίνει το Σύνταγμα είναι να αναζητήσουν ευθύνες. Αυτό επιτρέπει τη διατύπωση αυτής της αθλιότητας περί εργαλειοποίησης; Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να πει ταπεινά συγγνώμη. Ήταν μια χυδαιότητα και απόδειξη της αλαζονείας του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter