Ρέντης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός – Αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν (Video)

Ρέντης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός – Αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν (Video)

Διασωληνωμένος υπό καταστολή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στου Ρέντη.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των γιατρών, μειώθηκε το ποσοστό αίματος που έχανε και ως εκ τούτου μειώθηκαν και τα κατασταλτικά. Ωστόσο οι γιατροί παραμένουν σε επιφυλακή φοβούμενοι την εμφάνιση νοσοκομειακής λοίμωξης.

Νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αναμένεται να γίνουν γνωστές τη Δευτέρα, καθώς θα υπάρξει νέο ιατρικό ανακοινωθέν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στον ανακριτή ο 18χρονος

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί τη Δευτέρα ο 18χρονος που ομολόγησε ότι πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα, τραυματίζοντας σοβαρά 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης.

Στον 18χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά κακουργήματα και πλημμελήματα και διώκεται μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών.

Διαβάστε επίσης: Ρέντης: Στον ανακριτή ο 18χρονος – Πού εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Ρέντης: «Μας είχαν πει ότι θα κάνουμε επίθεση στους αστυνομικούς» – Τι είπε στην ομολογία του ο 18χρονος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter