Σάλος στη Γαλλία: Βραβευμένος σεφ έδεσε σε καρέκλα γυμνό εργαζόμενο με… ένα μήλο στο στόμα

Σάλος στη Γαλλία: Βραβευμένος σεφ έδεσε σε καρέκλα γυμνό εργαζόμενο με… ένα μήλο στο στόμα

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Hôtel du Palais στη νοτιοδυτική Γαλλία απέλυσε τον βραβευμένο σεφ Ορελιάν Λαρζό με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης και της βιαιοπραγίας σε εργαζόμενο στην κουζίνα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Sud Ouest, συνέβη το πρωί της 2ης Δεκεμβρίου, μέσα στον χώρο της κουζίνας. Επί πολλές ώρες, ένας νεαρός εργαζόμενος ήταν δεμένος, γυμνός, σε μια καρέκλα, με ένα μήλο στο στόμα και ένα καρότο ανάμεσα στους μηρούς, μπροστά στους άλλους μάγειρες, παρουσία και του Λαρζό. Τα βίντεο που τραβήχτηκαν και αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλέον διαγραφεί.

Η εισαγγελία της πόλης που βρίσκεται κοντά στην Μπαγιόν, μολονότι δεν έχει λάβει καμία καταγγελία μέχρι στιγμής, ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία.

Ο 31χρονος σεφ είχε προσληφθεί το 2020 ως επικεφαλής του εστιατορίου. Το 2022 το εστιατόριο τιμήθηκε με ένα αστέρι Μισελέν.

Εκπρόσωπος του ομίλου Hyatt που ανήκει το ξενοδοχείο εξέδωσε ανακοίνωση που καταδικάζει το συμβάν.

«Η διεύθυνση του Hôtel du Palais ενημερώθηκε για το ανησυχητικό συμβάν που σημειώθηκε στον χώρο του ξενοδοχείου και για τις εικόνες που κυκλοφόρησαν. Το επεισόδιο αυτό δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες για τις οποίες μαχόμαστε. Διεξήχθη έρευνα και ελήφθησαν οι κατάλληλες αποφάσεις. Η ασφάλεια, η υγεία και η ευημερία των συναδέλφων μας, των πελατών και των συνεργατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter