Σαρακιώτης στο documentonews.gr για την κατάληψη στη ΛΑΡΚΟ: «Η ΝΔ κοροϊδεύει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους»

Σαρακιώτης στο documentonews.gr για την κατάληψη στη ΛΑΡΚΟ: «Η ΝΔ κοροϊδεύει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους»

Στην κατάληψη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ έχουν προχωρήσει οι εργαζόμενοι από νωρίς το πρωί, ζητώντας την επαναλειτουργία του.

«Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε τη δουλειά μας και κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το σωματείο των εργαζομένων, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «υλοποιεί εγκληματική πολιτική που οδηγεί τη ΛΑΡΚΟ στο κλείσιμο και τον μεταλλευτικό πλούτο στο μεγάλο κεφάλαιο».

Για κοροϊδία των εργαζομένων και των οικογενειών τους από την κυβέρνηση κάνει λόγο στο documentonews.gr ο βουλευτής Φθιώτιδας και συντονιστής των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Μετά από τέσσερα χρόνια κοροϊδίας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους, μετά από τέσσερα χρόνια ψεύτικων υποσχέσεων από πλευράς της ΝΔ για συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας και ανεύρεσης επενδυτών, το πραγματικό σχέδιο της κυνικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη αποκαλύπτεται σήμερα.

Η εταιρεία έχει παύσει ουσιαστικά κάθε παραγωγική δραστηριότητα κατ’ εντολή της Κυβέρνησης εδώ και ενάμιση χρόνο, παρά την εκτόξευση της τιμής του νικελίου, οι επενδυτές εξακολουθούν να αγνοούνται και οι συμβάσεις των εργαζομένων δεν ανανεώνονται μετά το τέλος του Μαρτίου.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι στην τροπολογία του Φεβρουαρίου του 2020 προβλέπονταν ρητά η συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις των Υπουργών της ΝΔ. Έτσι άραγε αντιλαμβάνονται την έννοια της περιφερειακής και οικονομικής ανάπτυξης τα στελέχη της ΝΔ;»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter