Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται!» – «Δεν πωλείται το Open»

Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται!» – «Δεν πωλείται το Open»

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έβαλε τέλος στα σενάρια περί αποστασιοποίησης ή ακόμα και αποχώρησής του από την ΠΑΕ, ενώ εξήγησε γιατί εδώ και αρκετούς μήνες αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Σε τηλεδιάσκεψη που είχε από το Πόρτο Καρράς με συνεργάτες του ανέφερε ότι «ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται! Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή».

Σε ότι αφορά στις φήμες πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, απάντησε με μία ρώσικη παροιμία: «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους». Για το λόγο που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, είπε ότι “έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα.

Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα».

Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τα περί πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού Open: «Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το Open επιβεβαίωσε ότι είναι ανοιχτό και ανεξάρτητο κανάλι, ο κόσμος μας ένιωσε δίπλα του στη μεγάλη δοκιμασία των πυρκαγιών. Ήταν μια μεγάλη στιγμή που επιβεβαίωσε τις αρχές και τις αξίες μας. Για αυτό και οι πολίτες επιβράβευσαν τις προσπάθειές μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter