Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Το δημοτικό συμβούλιο συμφωνούσε

Σε δίκη ο δήμαρχος Χαλανδρίου - Το 2014 δεν παρέδωσε στοιχεία για επανέλεγχο συμβάσεων

«Στο σκαμνί» κάθεται την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, επειδή το 2014 αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία για τον επανέλεγχο των συμβάσεων των υπαλλήλων του Δήμου στο τότε υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στο Γ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ενώ μαζί με τον κ. Ρούσσο δικάζεται και η διευθύντρια Προσωπικού του Δήμου, Στέλλα Μπακόλα.

Σημειώνεται ότι η άρνηση του δημάρχου Χαλανδρίου είχε προκύψει ως αποτέλεσμα ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο επίσης ομόφωνα δήλωσε τη συμπαράστασή του, με ψήφισμα αλληλεγγύης προς τον δήμαρχο.

Ανάλογη συμπαράσταση στους δύο διωκόμενους εκφράζει και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία στηρίζει την στάση εργασίας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου την ίδια ημέρα, από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι και ταυτόχρονα καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια.

(Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.