Σε επιφυλακή για Κηφισό και ρέματα: Ποιοι δήμοι μπαίνουν σε «Ειδική Κινητοποίηση Πολιτικής Προστασίας»

Σε επιφυλακή για Κηφισό και ρέματα: Ποιοι δήμοι μπαίνουν σε «Ειδική Κινητοποίηση Πολιτικής Προστασίας»

Σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσονται με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, οι Δήμοι της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι συνδέονται με την κύρια κοίτη του Κηφισού καθώς και με τα υδατορέματα Ποδονίφτη και Εσχατιάς. Όλα αυτά στον απόηχο των… επικίνδυνων αποστολών του Κικίλια την περασμένη εβδομάδα στον Κηφισό, συνοδεία φωτογράφων.

Δείτε επίσης: Επικίνδυνες… αποστολές Κικίλια στον Κηφισό (Photos-Video)

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία, η απόφαση ελήφθη με την έγκριση της Προεδρίας της Κυβέρνησης και έχει ως στόχο η Περιφέρεια Αττικής και οι αρμόδιοι Δήμοι να προχωρήσουν άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση στη διενέργεια έργων καθαρισμού και αποκατάστασης των υδατορεμάτων ενόψει επαπειλούμενου κινδύνου εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων.

Πιο συγκεκριμένα, σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσονται:

Για τον Κηφισό: οι Δήμοι Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Μεταμόρφωσης, Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω, Περιστερίου, Αθηναίων, Φιλαδέλφειας, Μοσχάτου, Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη, και Πειραιά.

Για το υδατόρεμα Ποδονίφτη οι Δήμοι: Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Νέας Ιωνίας, Πεντέλης, Φιλοθέης- Ψυχικού, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και Αθηναίων.

Για το υδατόρεμα Εσχατιάς: οι Δήμοι Φυλής, Ιλίου, Αχαρνών και Αγ. Αναργύρων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter