Επικίνδυνες… αποστολές Κικίλια στον Κηφισό (Photos-Video)

Επικίνδυνες… αποστολές Κικίλια στον Κηφισό (Photos-Video)

Σε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου επιδόθηκε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας. Μετά τον ρόλο του… τιμωρού για τους «αλητήριους εμπρηστές», ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε σε ρόλο James Bond σε…«επικίνδυνη αποστολή».

Διαβάστε επίσης: Πυρκαγιές: Επικοινωνιακό σόου Κικίλια σε ρόλο… τιμωρού – Ούτε κουβέντα για τις κυβερνητικές ευθύνες (Video)

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, πραγματοποίησε αυτοψία στην Κάτω Κηφισιά και συγκεκριμένα στο ρέμα του Κηφισού, παρουσία μάλιστα τηλεοπτικών συνεργείων και φωτογράφων που τον ακολουθούσαν σε όλη τη διαδρομή, σε μία προσπάθεια να καλύψει τα νώτα του, μετά τις σφοδρές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα, αλλά και μέρος της Αττικής.

Ο ίδιος, δεν παρέλειψε επίσης να αφήσει αιχμές κατά του Γιώργου Πατούλη, ενώ σε μία προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του κάθε μελλοντική ευθύνη, ξεκαθάρισε ότι «από τις αρχές Σεπτέμβρη έχουμε αποστείλει κατεπείγουσες επιστολές σε όλους τους αρμοδίους (Περιφέρειες, Δήμους) σε ό,τι έχει να κάνει με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα έργα τα οποία πρέπει να γίνουν, τον έλεγχο και την πρόοδο των έργων. Σας εξήγησα ποια είναι η διαδικασία σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα του Κηφισού, αλλά το κομμάτι του καθαρισμού και το κομμάτι της πρόληψης είναι ένα άλλο θέμα το οποίο θα συζητήσουμε ξανά, για μία ακόμη φορά με την Περιφέρεια, και πιστεύω ότι στο κομμάτι αυτό μπορούν να γίνουν κάποια πράγματα ακόμα και πριν τα αντιπλημμυρικά».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter