Σε βαρύ κλίμα λόγω της τραγωδίας, Αστέρας-Ατρόμητος 1-1

Σε βαρύ κλίμα λόγω της τραγωδίας, Αστέρας-Ατρόμητος 1-1

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 μέσα σε βαρύ κλίμα εξ αιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη, στην 25η αγωνιστική της Super League.

Στο γήπεδο υπήρχαν πανό από τους φίλους των Αρκάδων για την τραγωδία στα Τέμπη. Το ένα σε μαύρο φόντο έγραφε “Δεν ήταν ατύχημα, είναι η κακιά η χώρα”. Και το άλλο στη θύρα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Τρίπολης έγραφε: “Τα δάκρυα μας θα γίνουν… κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων”.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηήθηκε στο 21′ με πλασέ του Ρομπάιγ. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ αλλά κατακυρώθηκε μετά τον έλεγχο του VAR.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσρι νωρίς (52′) με κεφαλιά του Τζουκάνοβιτς αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Τσέτσιλας “κιτρίνισε” τους Ατιένθα, Στρούγγη, Μουνάφο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Ατιένθα, Αλάγκμπε (52′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (89′ Προύντζος), Σίτο (89′ Σανταφέ), Ριέρα (73′ Τιλίκα), Ζουγλής (73′ Μπερτογλιο), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες (67′ Ερλινγκμαρκ), Καμαρά, Κούεν (73′ Φριντγιόνσον), Ροτάριου 73′ Κλωναρίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (73′ Τζαβίδας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter