Σέρρες: Ο ιερέας απαντάει για τις ημίγυμνες φωτογραφίες «Είμαστε άνθρωποι και οι ιερείς»

Σέρρες: Ο ιερέας απαντάει για τις ημίγυμνες φωτογραφίες «Είμαστε άνθρωποι και οι ιερείς»

Εξηγήσεις για τις ασυνήθιστες για κληρικό φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media ο ιερέας από τις Σέρρες που κλήθηκε να απολογηθεί στη Μητρόπολη Σιδηρόκαστρου έδωσε ο ίδιος μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Ο ιερέας αναρτούσε φωτογραφίες χωρίς τα ράσα και χωρίς μπλούζα, με διχτυωτά μπλουζάκια και άλλα ρούχα που αναδείκνυαν το γυμνασμένο του κορμί.

Ο ίδιος αφού κλείδωσε το προφίλ του μετά το σάλο, το οποίο πλέον είναι ορατό μόνο για τους φίλους του με μια ανάρτησή του εξηγεί τους λόγους που ανέβασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Η ανάρτηση του ιερέα από τις Σέρρες

«Πέρα από την διακονία μου, που αγαπώ και βρίσκομαι από την νεαρή μου ηλικία μέσα στην εκκλησία, αγαπώ και τον αθλητισμό, την θάλασσα, τις πεζοπορίες και την ορειβασία. Προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ φωτογραφικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν, και κλείνοντας να πω πως δεν με πειράζει η δημοσιότητα που πήρε καθώς είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές, με λύπες με προσωπικές στιγμές

ΥΓ. Ευχαριστώ τους φίλους για την στήριξη και συγγνώμη για όσους σκανδάλισα-για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα του είπα σε τηλεφωνική επικοινωνία πως είναι ελεύθερος άνθρωπος, αν θέλει να το βγάλει στην επικαιρότητα, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι», έγραψε ο ιερέας από τις Σέρρες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter