Singapore Airlines: Τουλάχιστον 20 επιβάτες στην εντατική – Δασκάλα χορού έμεινε παράλυτη (Video)

Singapore Airlines: Τουλάχιστον 20 επιβάτες στην εντατική – Δασκάλα χορού έμεινε παράλυτη (Video)
Screenshot/dailymail

Στην εντατική παραμένουν τουλάχιστον είκοσι άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά στην πτήση-θρίλερ της Singapore Airlines όταν το αεροσκάφος έπεσε σε ακραίες αναταράξεις κατά την πτήση του από το Λονδίνο.

Παράλληλα, μια Βρετανίδα δασκάλα χορού που επέβαινε στην εφιαλτική πτήση έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω. Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια χορού Kerry Jordan υπέστη έναν «τραυματισμό που άλλαξε τη ζωή της», αποκάλυψε ο σύζυγός της, αφού η άτυχη γυναίκα εκτινάχθηκε στους χώρους των αποσκευών πάνω από τις θέσεις.

Η Jordan, η οποία κατάγεται από το Appledore στο Devon, επέστρεφε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας με τον σύζυγό της Keith Davis μετά από διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μόνιμη κάτοικος Αυστραλίας έχοντας μεταναστεύσει ως παιδί.

«Έκανε επείγουσα χειρουργική επέμβαση»

Ο Ντέιβις, 59 ετών, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του «δεν είναι σε καλή κατάσταση». Περιέγραψε ότι, καθώς το αεροπλάνο έχασε ξαφνικά ύψος, η ίδια πετάχτηκε από τη θέση της, χτύπησε στον χώρο των αποσκευών και προσγειώθηκε στον διάδρομο, όπου παρέμεινε μέχρι που η πτήση εξετράπη για Μπανγκόκ.

«Έκανε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αμέσως μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο και παραμένει το ότι δεν έχει καμία αίσθηση από τη μέση και κάτω, οπότε αυτό αλλάζει αρκετά τη ζωή της», δήλωσε ο Ντέιβις.

Η σύζυγός του είναι ένα από τα 22 άτομα που υπέστησαν τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Δέκα Βρετανοί επιβάτες -ο μεγαλύτερος αριθμός- παραμένουν στο νοσοκομείο.

Ανάμεσά τους είναι η χήρα του Geoff Kitchen, πρώην θεατρικού σκηνοθέτη, ο οποίος ήταν ο μοναδικός νεκρός στο αεροπλάνο. Ο 73χρονος πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή.

40 άτομα στο νοσοκομείο

Η Kerry Jordan είναι ένα από τα 22 άτομα που υπέστησαν τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Δέκα Βρετανοί επιβάτες -ο μεγαλύτερος αριθμός- παραμένουν στο νοσοκομείο.

Συνολικά οι Αρχές της Ταϊλάνδης δήλωσαν ότι 40 άτομα από την πτήση παραμένουν στο νοσοκομείο ενώ έξι ασθενείς νοσηλεύονται επίσης για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Χάκερ πουλάει usernames και κωδικούς των emails της ΕΛΑΣ για 200 δολάρια στο «σκοτεινό διαδίκτυο» – Το γνώριζε η Αστυνομία;

Πέθανε η Kabosu – Ο θρυλικός σκύλος που έγινε πασίγνωστο meme και μασκότ σε κρυπτονόμισμα (Videos)

Χαλκίδα: «Δρούσαν σαν μαφία, μου είπαν εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά» λέει επιχειρηματίας για τους εφοριακούς (Video)

Θρασύς Μητσοτάκης στη Βουλή για ακρίβεια – Καλύπτει τα υπερκέρδη

ABC: «Μ@λ…, η λέξη που ακούς παντού στο Βερολίνο – Ελληνική κόλαση περιμένει τη Ρεάλ»

«Τελειώνουν» την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν; Ο Μακρόν θέλει τον Ντράγκι και… το δείχνει!

«Βόμβες» Μυτιληναίου: Διέσυρε φον ντερ Λάιεν και Μητσοτάκη – «Η χρηματιστηριακή ευφορία δεν είναι συνολική οικονομική ανάπτυξη» (Video)

Χαλκίδα: Η προϊσταμένη της ΔΟΥ έκανε «ιδιαίτερα μαθήματα» στους συνεργούς της – Οι διάλογοι που την «καίνε»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter