Σοκ για τον Ροδόλφο Πισάρο: «Δολοφόνησαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του στο Μεξικό»

Σοκ για τον Ροδόλφο Πισάρο: «Δολοφόνησαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του στο Μεξικό»

Δολοφονική επίθεση με θύμα τη θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, σημειώθηκε στο Μεξικό, σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ. Παράλληλα, σοβαρά τραυματίες είναι η μητέρα και ο θείος του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Heraldo Mexico η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/1) στο Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας. «Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας επιβεβαίωσε την επίθεση στο σπίτι της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, με τη μητέρα του και έναν άλλο άνδρα -πιθανότατα ο θείος του- να εντοπίζονται τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα, με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού».

Η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι λίγη ώρα μετά τη δολοφονική επίθεση ειδοποίησε άμεσα τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τη Heraldo, η αστυνομία έφτασε στο σημείο «και εντόπισε μία γυναίκα τυλιγμένη σε κουβέρτες. Το θύμα αποδείχθηκε ότι ήταν η θεία του Ροδόλφο Πισάρο».

«Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των φερόμενων δραστών οι οποίοι εικάζεται ότι είναι μέλη οργανωμένου εγκλήματος», καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: Μεξικό: Συνελήφθη διαβόητος αρχηγός καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών

Έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στο Μεξικό – Εντολή εκκένωσης της περιοχής (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter