Έδεσσα: Και ένας ανήλικος μεταξύ των πέντε που «έσβησαν» στην άσφαλτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Έδεσσα: Και ένας ανήλικος μεταξύ των πέντε που «έσβησαν» στην άσφαλτο – Συγκλονιστικές εικόνες
Πηγή φωτογραφίας: Tastv.gr

Πέντε νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, έξω από την Έδεσσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55. 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, που επέβαιναν στο ΙΧ. Ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το δυστύχημα έγινε, στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας Θεσσαλονίκης, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά τα δύο οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι πέντε επιβαίνοντες του ΙΧ.

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το ΙΧ αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Έδεσσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι επιβαίνοντες του ΙΧ φέρεται να είναι αλλοδαποί, καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ενώ το αυτοκίνητο που επέβαιναν είχε πινακίδες κυκλοφορίας από την Αλβανία.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Φωτογραφίες: Tastv.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter