Σούπερ Λίγκα: Εύκολα ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 τον Απόλλωνα

Σούπερ Λίγκα: Εύκολα ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 τον Απόλλωνα

Μια ακόμα νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή τη φορά στην 20η αγωνιστική της Super League, με 2-0 επί του ουραγού Απόλλωνα.

Ο Απόλλων ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και δημιούργησε φάσεις στην εστία του Λοντίγκιν με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν μετά το πρώτο 15λεπτο. Μάλιστα στο 18’ είχε δοκάρι σε σουτ του Σάλιακα και στο 26’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με διαγώνιο σουτ του Πίρσμαν μετά από ασίστ του Γκαρντάφσκι. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κραγιόπουλο ενώ ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Περέα στο 41’, ο Ευαγγέλου πήγε στο VAR αλλά υπέδειξε επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο β’ μέρος το ματς έγινε σκληρό με πολλές διακοπές, πολλά φάουλ και λίγες καλές φάσεις. Σεμια από αυτές στο 77’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λα Πάρα και ο Εραμούσπε που το εκτέλεσε έκανε το 2-0 (79’). Όμως στο 93’ κέρδισε πέναλτι με τον Τσιλούλη και ο Απόλλων αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε την εκτέλεση του Τσιλούλη και κράτησε το 2-0…

Ο διαιτητής Ευαγγέλου «κιτρίνισε» τους Κάργα, Φατιόν, Ιωαννίδη, Κάστρο, Εραμούσπε, Ντομίνγκες, Λώλη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίκγιν, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Γκαρντάφσκι (68’ Μπρένερ), Καραχάλιος, Ντομίνγκες (89’ Λώλης), Στάνκο, Λιάσος (80’ Οικονομόπουλος), Περέα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρλχουστ, Τουτουαρίμα, Λισγάρας (46’ Μαρτίνες), Ρόνιε, Ντεντάκης, Κραγιόπουλος (62’ Γιακιμόφσκι), Φατιόν (46’ Λα Πάρα), Φάμπρι, Παμλίδης (62’ Τσιλούλης), Παπαγεωργόπουλος, Ιωαννίδης (75’ Ντάουντα)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter