Σούπερ Λίγκα: Και πάλι στην σέντρα οι ομάδες με έναν αστερίσκο…

Σούπερ Λίγκα: Και πάλι στην σέντρα οι ομάδες με έναν αστερίσκο…

Το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όποτε ανάψει το πράσινο φως η κυβέρνηση. Ενστάσεις για τη διεξαγωγή των πλέι οφ είχε ο ΠΑΟΚ, ενώ κάθετα αντίθετος με την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Οι αρχές απαγορεύουν τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε. Οι παίκτες που θα επιστρέψουν από το εξωτερικό πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών. Είναι επικίνδυνο να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Αν κολλήσει έστω ένας διαγωνιζόμενος, τι θα γίνει; Εκπλήσσομαι με την ομοθυμία της επανέναρξης. Είμαι αντίθετος», υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνέχισε λέγοντας:

«Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία διέκοψαν. Στον ίδιο δρόμο είναι Ιταλία και Αγγλία. Όλες οι καφετέριες έχουν διακόψει τη συνδρομή της Nova. Στο τέλος θα φτάσει στο σημείο η Nova να μας ζητάει και χρήματα πίσω. Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα χάσουμε πολύ περισσότερα απ αυτά που θα κερδίσουμε. Ξεχάστε τα διαρκείας. Όλα τα ματς και του χρόνου θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.Θα είναι επικίνδυνο να παίξουμε. Τι θα κάνουμε; Θα πιέσουμε υπουργούς για να αλλάξουν απόφαση για τις ομαδικές προπονήσεις. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ανοίξουν 20 Ιουνίου. Οπότε προφανώς πριν την ημερομηνία αυτή δεν θα αρχίσουν ομαδικές προπονήσεις. Η οικονομική κατάσταση της Nova είναι αδιέξοδη. Είναι στα πρόθυρα πτώχευσης».

Με τα λόγια του Αλαφούζου συμφώνησε ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος. Το ΔΣ αποφάσισε τελικά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά αν μέχρι τις 25 Μαϊου δεν έχουν ξεκινήσει οι ομαδικές προπονήσεις, τότε δεν θα διεξαχθούν τα πλέι οφ.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter