Σούπερ Λίγκα: Ο Ιωνικός απέσπασε ισοπαλία (2-2) στην Λιβαδειά, αλλά δεν τη χάρηκε

Σούπερ Λίγκα: Ο Ιωνικός απέσπασε ισοπαλία (2-2) στην Λιβαδειά, αλλά δεν τη χάρηκε

Ο Ιωνικός με γκολ του Τσιγκρίνσκι στο 89’ «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Λεβαδειακό (2-2), ωστόσο δεν χάρηκε το αποτέλεσμα, καθώς η Λαμία νίκησε τον Ατρόμητο και τον άφησε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε στο 26’ ο Φαντιγκά με ένα πανέμορφο σουτ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 50’ με τον Γερεμέγεφ. Στο 56’ ο Μεχία έδωσε προβάδισμα στο σκορ στον Λεβαδειακό, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη. Η ισοπαλία είναι καταδικαστική για τους Βοιωτούς, οι οποίοι βρίσκονται στο πάτο της βαθμολογίας και απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές στα πλέι άουτ.

Ο Τσιγκρίνσκι σκόραρε στο 85’, αλλά το γκολ του μέτρησε με τέσσερα λεπτά καθυστέρηση και μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

Ο Β. Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Παζ, Νίκα, Γιαννιώτας, Φαντιγκά,Σάκιτς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Χάμοντ (93’ Νταμπό), Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγκας, Παζ, Σαχπεκίδης (46’ Βρακάς), Νίκας, Μεχία (83’ Μπελμόντ), Γιαννιώτας (78’ Λούαλουα), Γερεμέγεφ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς, Μασάς (70’ Μάνος), Κάνιας (84’ Σόουζα), Φαντιγκά (61’ Γούλερι), Σεμπά, Μάντζης.

**Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ παραχώρησε ισοπαλία στον Αστέρα Τρίπολης. Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Μοσκέρα και για τους Αρκάδες ισοφάρισε ο Μπαρτόλο στο 40’.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter