Σούπερ Λίγκα: Ο Ιωνικός τιμώρησε τον Παναθηναϊκό στο φινάλε

Σούπερ Λίγκα: Ο Ιωνικός τιμώρησε τον Παναθηναϊκό στο φινάλε

Μετά τον Ολυμπιακό (2-2 στα Γιάννινα) ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού να πετάξει δύο βαθμούς στη Νίκαια (1-1 με τον Ιωνικό) στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς με στόχο να αιφνιδιάσουν τον ιωνικό και στο 14’ ο Ιωαννίδης βγήκε φάτσα με τον Χουτεσιώτη, πλάσαρε, ο γκολκίπερ του Ιωνικού έδιωξε με τα πόδια αλλά ο επερχόμενος Μπερνάρ πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ (0-1) με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «πράσινων». Και δύο λεπτά μετά, σουτ του Παλάσιος σταμάτησε στο δοκάρι του Ιωνικού.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν το ματς με τους γηπεδούχους να έχουν κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Μπρινιόλι παρά το γεγονός ότι ισορρόπησαν το παιχνίδι και έδειξαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Ιωνικός ανέβηκε αρκετά στο γήπεδο αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη στο 60΄το κοντινό σουτ του οποίου έσωσε ο Χουτεσιώτης. Στο 67’ νέα σωτήρια απόκρουση του γκολκίπερ του Ιωνικού σε σουτ του Τσέριν ενώ ο Αοσμαν απείλησε με μακρινό σουτ λίγο άουτ στο 71’. Στο 80’ ο Σπόραρ πέρασε και τον Χουτεσιώτη, πλάσαρε για το 0-2 αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Σόουζα σε κόρνερ. Κι ενώ όλα έδειχναν μια άνετη επικράτηση των «πράσινων», ο Ιωνικός στο 85’ εκδήλωσε μια πολύ καλή επίθεση με τους Μύγα, μασάς, Αοσμαν και ο τελευταίος με συρτό σουτ νίκησε τον Μπρινιόλι για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το νικητήριο γκολ αλλά δεν κατάφεραν κάτι αξιοσημείωτο και το ματς τελείωσε μέσα σε ένταση και διαμαρτυρίες.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τους Αντούνες, Ιωαννίδη, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ελευθεριάδης, Αοσμαν.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Σάκιτς, Αντούνες, Τσίμπσαχ, Λοβέρα (75’ Μασάς), Άοσμαν (90’+5’ Πογκοσιάν), Φαντιγκά (86’ Ελευθεριάδης), Μάντζης (86’ Ν. Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Βαγιαννίδης (59’ Κουρμπέλης), Παλάσιος, Ιωαννίδης (70’ Σπόραρ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter