Σούπερ Λίγκα: Πέρασε με 1-0 από τον Ιωνικό η ΑΕΚ

Σούπερ Λίγκα: Πέρασε με 1-0 από τον Ιωνικό η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεπέρασε με 1-0 το εμπόδιο του Ιωνικού στη Νίκαια και διατηρήθηκε στην 2η θέση οκτώ πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μετά τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ όπως ήταν αναμενόμενο πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Την πρώτη φορά που το πέτυχε στο 21’ άνοιξε και το σκορ. Υπέροχη κάθετη πάσα του Αμραμπατ στον Μισελέν, συρτή σέντρα του τελευταίου στον επερχόμενο Μάνταλο κι αυτός με σουτ στη κίνηση από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1.

Ο «δικέφαλος» ήταν πολύ καλύτερος στο ματς κι έχασε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με τον Τσούμπερ να πετύχει και δεύτερο γκολ, σε αντίθεση με τον Ιωνικό που δεν απείλησε καθόλου στο πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Ιωνικός απείλησε για πρώτη φορά με τον Λένις αλλά πέρα παό δύο τρία μακρινά σουτ δεν μπόρεσε να φθάσει με αξιώσεις στην ισοφάριση. Αντίθετα η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ με τους Αμραμπατ, Τσούμπερ και Αραούχο, όμως πήρε τελικά πιο εύκολα από ότι αναμενόταν τη νίκη.

Ο διαιτητής Περράκης «κιτρίνισε» τους Κιάκο, Λε Ταλέκ

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαφέας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Γκοτσούλιας (65’ Ματσούκας), Βαλεριάνος, Ντάλτσιο, Κάνιας (86’ Καμπράλ), Κιάκος (65’ Μάναλης), Αοσμαν, Λένις.

ΑΕΚ: Τσιντώντας, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ (70’ Σάκχοφ), Μάνταλος (70’ Γκαρσία), Αμραμπάτ (83’ Γέβιτιτς), Τσούμπερ (92’ Μήτογλου), Αραούχο (83’ Αραούχο).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter