Squid Game: Ηθοποιός της σειράς καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Squid Game: Ηθοποιός της σειράς καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης καταδικάστηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Γιονγκ-σου, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Squid Game».

Η ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε είναι οκτώ μήνες με αναστολή για δύο χρόνια, καθώς και 40 ώρες παρακολούθησης σε πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικής βίας.

Οι αρχές άρχισαν έρευνα εναντίον του το 2022 μετά την καταγγελία ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά δύο φορές σε μια γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε.

Ο ηθοποιός έχει αρνηθεί σθεναρά και δημόσια τις κατηγορίες εναντίον του, επιμένοντας ότι απλώς κρατούσε το χέρι του φερόμενου θύματός του. Εκείνη την εποχή, ο Γιονγκ-σου, δήλωσε ότι ζήτησε συγγνώμη από τη γυναίκα, αλλά πρόσθεσε ότι αυτό δεν αποτελούσε παραδοχή ενοχής.

«Απλώς της κρατούσα το χέρι για να την καθοδηγήσω στο δρόμο γύρω από τη λίμνη» δήλωσε στο κορεατικό ειδησεογραφικό δίκτυο JTBC. «Ζήτησα συγγνώμη επειδή εκείνη είπε ότι δεν θα έκανε φασαρία γι’ αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραδέχομαι τις κατηγορίες» υποστήριξε ο ηθοποιός.

Σημειώνεται, ότι το 2022 ο 79χρονος ηθοποιός έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα, αυτή του Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά, για την ενσάρκωση ενός ευάλωτου ηλικιωμένου στο επιτυχημένο δυστοπικό θρίλερ του Netflix.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Το χρονικό της παραίτησης της… «αθώας» Άννας-Μισέλ

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Άλλο ένα «κάτσε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεχαστεί και επιστρέφεις»

Νίκος Θεοδωρόπουλος: Ζητούσε και τα ρέστα ο κομιστής της λίστας των αποδήμων

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter