Στον ΣΚΑΪ το «τερμάτισαν»: «Βλέπουν» Τζον Λένον και Beatles σε… φωτογραφία του Μητσοτάκη (Video)

Στον ΣΚΑΪ το «τερμάτισαν»: «Βλέπουν» Τζον Λένον και Beatles σε… φωτογραφία του Μητσοτάκη (Video)

Τελειωμό δεν έχει το «λιβάνισμα» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ στις υπέροχες «κομψότητες» του πρωθυπουργικού ζεύγους, προσπαθώντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τα σοβαρά και φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας. Το ζητούμενο είναι πως κάθε φορά εφευρίσκουν νέους ακόμα πιο… ευφάνταστους τρόπους για να επαινέσουν τον Κυρ. Μητσοτάκη ακόμα και στα πλέον επουσιώδη ζητήματα.

Δείτε επίσης: Όταν ο Μητσοτάκης και η κάμερα του «πέτυχαν» δύο Έλληνες ανάμεσα σε 8,5 εκατ. Νεοϋορκέζους (Video)

Έτσι, την Πέμπτη, πρωί – πρωί, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, απομακρύνοντας τη συζήτηση από το θέμα του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, της ακρίβειας και των υπόλοιπων σοβαρών ζητημάτων, ο ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Οικονόμου «είδε» σε μία φωτογραφία του Κυρ. Μητσοτάκη, που φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή» -του ίδιου ομίλου-, τους… Beatles.

Μετά λοιπόν από τα αμφιλεγόμενα βιντεάκια με… σκηνοθέτη και τις φωτογραφίες στις ΗΠΑ, εν αναμονή της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, έβγαλε και μία φωτογραφία που στα μάτια του Δημήτρη Οικονόμου δεν θα μπορούσε να θυμίζει τίποτα άλλα παρά… τα θρυλικά «σκαθάρια».

Αναμφίβολα, στον ΣΚΑΪ βλέπουν τον δικό τους… Τζον Λένον στον Μητσοτάκη…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter