Super Cup μπάσκετ: Και τώρα οι δύο τους – Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό

Super Cup μπάσκετ: Και τώρα οι δύο τους – Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό

Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον σαββατιάτικο τελικό του Super Cup του ΕΣΑΚΕ. Οι «πράσινοι» νίκησαν τον ΠΑΟΚ στη Ρόδο με 77-64 . Το πρώτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» θα διεξαχθεί στη Ρόδο αύριο το βράδυ στις 8.30 μμ

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προηγήθηκε στο ημίχρονο με 38-33, με τρίποντο του Κάιλ Γκάι, και ξέφυγε μετά το 46-43 του 25ου λεπτού, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση. Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο κορυφαίος παίκτης με 20 πόντους, ενώ ο Γκάι πρόσθεσε 14, ο Βιλντοσα 11, o Χουάντσο 10, ο Σλούκας 8.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Μήτογλου, Παπαπέτρου, ενώ ο Πολωνός Μπαλτσερόφσκι έμεινε εκτός δωδεκάδας. Ο Ντίνος Μήτογλου υπέστη θλάση στη γάμπα και θα μείνει εκτός αγώνων για τις επόμενες 20 μέρες, οπότε θα χάσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague.

Από τον μέτριο και πολύ άστοχο ΠΑΟΚ, του Φώτη Τακιανού, ο Χάρισον πέτυχε 13 πόντους και ο ΜακΝις 19.

Στον πρώτο ημιτελικό, που έγινε νωρίτερα στο γήπεδο της Καλλιθέας στη Ρόδο, ο Ολυμπιακός νίκησε το Περιστέρι με 84-64, με κορυφαίους τους Μιλουτίνοφ (16), Ουίλιαμς-Γκος (16), Παπανικολάου (12). Ο Χαντς ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 24 πόντους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter