Super League: Με σκόρερ τον Μπακαμπού ο Ολυμπιακός 2-0 τον Ατρόμητο

Super League: Με σκόρερ τον Μπακαμπού ο Ολυμπιακός 2-0 τον Ατρόμητο

Με αρκετά καλή εμφάνιση και σκόρερ τον Μπακαμπού ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο ντεμπούτο Μίτσελ στον πάγκο του, επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου στην 6η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες πήραν με το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν τη συμπαγή άμυνα του Ατρομήτου. Μόνη απειλή ήταν από στημένες φάσεις. Η υπεροχή πάντως του Ολυμπιακού είχε αποτέλεσμα προς το τέλος του ημιχρόνου όταν κέρδισε δυο πέναλτι. Στο 38′ σε χέρι του Ροτάριου ο ρέφερι κλήθηκε να δει στο VAR. Το καταλόγισε, το πέναλτι εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Μπακαμπού από τον Κιβρακίδη. Το εκτέλεσε ο παθών και άνοιξε το σκορ…

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος έχασε στο 49′ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση αλλά ο Τζολάκης έσωσε τη κεφαλιά του Φρίτζονσον και ο Ολυμπιακός απάντησε με ευκαιρία του Μπακαμπού που έσωσε ο Γιαννιώτης.

Ο Ολυμπιακός πίεσε τους φιλοξενούμενους και στο 68′ από ωραία κάθετη του Βαλμπουενά ο Μπακαμπού πλάσαρε εύστοχα τον Γιαννιώτη κι έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ, ενώ ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Τζολάκη.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γκάρι Ροντρίγκες στο 91′.

Ο διαιτητής Τζοβάρας “κιτρίνισε” τους Κιβρακίδη, Μασούρα, Γκονζάλες, Μουνίθ, Ρομπάιγ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Εμβιλά, Ιν. Χουάνγκ (90′ Σαμασέκου), Βρουσάι (62′ Αγκ. Καμαρά), Μασούρας (62′ Γκάρι), Ελ Αραμπί (46′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (72′ Αμπουμπακάρ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (81′ Μαυρομάτης), Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (81′ Τζαβίδας), Κουέν, Φριτζόνσον (81′ Ερλινγκμαρκ), Ροτάριου (70′ Μουνίθ), Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter