Super League: Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και ελπίζει για την συμμετοχή του στα πλέι οφ

Super League: Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και ελπίζει για την συμμετοχή του στα πλέι οφ

Ο Ατρόμητος έκανε το καθήκον του στο Περιστέρι, επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες του για την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στην έβδομη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος τους στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στο πάγκο τους είχε ελάχιστες καλές επιθετικές στιγμές, ενώ από το 58’ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Βήχου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ατρόμητος πίεζε από το ξεκίνημα του αγώνα για το γκολ, είχε ευκαιρίες, αλλά βρέθηκε σε καλή μέρα ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Νταβίντ Γκροφ που πραγματοποίησε δύσκολες επεμβάσεις.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του ματς σημειώθηκε στο 33’ με κεφαλιά του Ροτάριου. «Ηταν ένα τρίποντο με καλό πρώτο ημίχρονο. Οταν έμεινε με δέκα ο Λεβαδειακός ήταν δύσκολο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και αγχωθήκαμε στα τελευταία δέκα λεπτά, πάντως κερδίσαμε δίκαια», δήλωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Κρις Κόουλμαν.

Ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Έρλινγκμαρ, Παζ, Παναγιώτου, Νταμπό, Γερεμέγεφ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Εντερ Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (76’ Οικονομίδης), Καμαρά, Ροτάριου, Ρομπάιγ (61’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (50’ Κιαρτανσόν).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Ντεντάκης, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου (46’ Βήχος), Μεχία (46’ Σκβάρκα, 61’ Λιάγκας), Νταμπό, Βρακάς (80’ Σακό Μπακαρί), Γιαννιώτας (72’ Σαχπεκίδης), Νίκας, Γερεμέγεφ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter