Σύνταγμα: Βίντεο ντοκουμέντο με την αστυνομία να σπάει τζαμαρία γνωστής αλυσίδας στην αντιπολεμική διαδήλωση

Σύνταγμα: Βίντεο ντοκουμέντο με την αστυνομία να σπάει τζαμαρία γνωστής αλυσίδας στην αντιπολεμική διαδήλωση

Άλλη μια συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ειρήνη και ελευθερία έγινε στην πλατεία Συντάγματος με την ελληνική αστυνομία να επεμβαίνει και να ρίχνει χημικά μέσα σε κόσμο προκειμένου να διαλύσει την κινητοποίηση.

Οι διαδηλωτές προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό των McDonald’s στο Σύνταγμα – απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα για μποϊκοτάζ στην εταιρεία, η οποία όπως καταγγέλλουν στηρίζει τον ισραηλινό στρατό – και στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ, που έκαναν χρήση χημικών. Υπήρξαν κάποιες υλικές ζημιές ενώ λίγο αργότερα επικράτησε ηρεμία. Παράλληλα οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε δύο προσαγωγές.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το avgi.gr, υποστηρίζει ότι φαίνονται οι αστυνομικοί να σπάνε την τζαμαρία των McDonald’s μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου που βρισκόταν μέσα και έξω από το κατάστημα.

Η κατάσταση ξέφυγε για λίγα λεπτά, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα στο κατάστημα για να τους εντοπίσουν, ενώ έκαναν χρήση χημικών και κρότου λάμψης για να τους διαλύσουν. Μάλιστα, από την ένταση που προκλήθηκε, έσπασε τζαμαρία του καταστήματος.

Δείτε επίσης – Γάζα: Προειδοποίηση από Μπορέλ και Χαμάς – Η ισραηλινή επίθεση στη Ράφα θα είχε «καταστροφικές συνέπειες»

Διαβάστε περισσότερα – Σύνταγμα: Ένταση και επεισόδια μπροστά από γνωστή αλυσίδα στην αντιπολεμική διαδήλωση (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter