Συνθήματα και φέιγ βολάν κατά Αλαφούζου έξω από τον ΣΚΑΪ από οπαδούς του ΠΑΟ

Συνθήματα και φέιγ βολάν κατά Αλαφούζου έξω από τον ΣΚΑΪ από οπαδούς του ΠΑΟ

Το βράδυ του Σαββάτου (10/6), δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού με μηχανάκια βρέθηκαν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό του Σκαϊ και φώναξαν συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου. Οι οπαδοί έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και σκόρπισαν φέιγ βολάν. Το ένα φέιγ βολάν έγραφε «Μιχάλης Φιλόπουλος 29/03/2007, δεν ξεχνάμε-δεν συγχωρούμε», ενώ το άλλο είχε υβριστική αναφορά στον ισχυρό άνδρα του Τριφυλλιού.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, έγιναν 14 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων η μια μετετράπη σε σύλληψη για παράβαση του νόμου περί όπλων. Τα υπόλοιπα 13 άτομα αφέθηκαν ελεύθερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση όταν έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Ρουμπέτης, μέλος της Greek Mafia που εκτελέστηκε στον Κορυδαλλό, κυκλοφορούσε με θωρακισμένη Mercedes, που ανήκε σε εταιρεία συμφερόντων Αλαφούζου. Ο Ρουμπέτης, ο οποίος ήταν και μέλος της Θύρας7, είχε συλληφθεί για την υπόθεση του Μιχάλη Φιλόπουλου, που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια «ραντεβού θανάτου» μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στις 29 Μαρτίου 2007. Τον Ιούλιο του 2012 ο «Ράμπο» της Θ7 είχε καταδικαστεί ερήμην από το Εφετείο Αθηνών σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του οπαδού του Παναθηναϊκού.

Στην ανακοίνωση της Θ13 αναφερόταν για τον Γ. Αλαφούζο ότι «η ξεφτίλα σου όμως σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν. Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον σύλλογο του Παναθηναϊκού μας. Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter