ΣΥΡΙΖΑ: Διαμορφώνεται ο οδικός χάρτης για το Συνέδριο – Πιέζει ο χρόνος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: Διαμορφώνεται ο οδικός χάρτης για το Συνέδριο – Πιέζει ο χρόνος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την Πέμπτη ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής.

Το ανώτερο πολιτικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ να ρυθμίζει ορισμένες λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής αναφορικά με την κεντρική εισήγηση που θα αφορά τον οδικό χάρτη ενόψει Συνεδρίου, εκλογής νέου Προέδρου και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ευρεία και πλειοψηφική σύμπνοια που καταγράφηκε μεταξύ κορυφαίων στελεχών κατά τις προηγούμενες δύο συνεδριάσεις αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου όσο και της εκλογής νέου Προέδρου, φάνηκε και στη συνεδρίαση της Πέμπτης. Ως εκ τούτου, η κεντρική εισήγηση που θα γίνει από τη Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να «δείξει» τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου ως τις καταλληλότερες για τη διεξαγωγή του Διαρκούς Συνεδρίου και τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου για τη διεξαγωγή των εκλογών ανάδειξης νέου Προέδρου.

Σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν υπήρξε κάποια σημαντική εξέλιξη, με τον χρόνο να πιέζει για την εξεύρεση λύσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρατηρείται σύμπνοια αναφορικά με την επιλογή εξουσιοδότησης της Πολιτικής Γραμματείας από την Κεντρική Επιτροπή, ώστε να βρεθούν, όσο το δυνατόν πιο άμεσα οι υποψήφιοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, στο τραπέζι για τις υποψηφιότητες τόσο σε επίπεδο Δήμων, όσο και σε επίπεδο Περιφερειών, έχουν τεθεί και ονόματα προσώπων που δεν εκλέχθηκαν βουλευτές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter