ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιες εκλογικές περιφέρειες κατεβαίνει και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιες εκλογικές περιφέρειες κατεβαίνει και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας

Σε τρεις εκλογικές περιφέρειες με ξεχωριστή και ιδιαίτερα συμβολική σημασία κατεβαίνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Documento, ο Αλέξης Τσίπρας αρχικά επέλεξε να κατέβει στα Δωδεκάνησα προκειμένου να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο θάνατος του Νεκτάριου Σαντορινιού, αποδίδοντας παράλληλα τιμή στον εκλιπόντα.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας θα κατέβει και στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Πειραιά μια κίνηση που δεν μπορεί να ειδωθεί ξέχωρα από την παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ημέρα των Θεοφανείων στο λιμάνι του Πειραιά. Να σημειωθεί, επίσης, ότι πρόκειται για μια περιοχή με πολύ έντονη οικονομική δραστηριότητα, και ως εκ τούτου, η Κουμουνδούρου θεώρησε ότι υπήρχει ανάγκη αναβάθμισης της ισχύς του ψηφοδελτίου.

Τέλος, ο πρώην Πρωθυπουργός κατεβαίνει και στην εκλογική περιφέρεια των Σερρών. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το προπύργιο των καραμανλικών δεδομένου ότι αποτελεί την εκλογική Περιφέρεια του εξαφανισμένου Υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή που φέρει και την πολιτική ευθύνη για τα Τέμπη. Η Κουμουνδούρου εκτιμά ότι στη συγκεκριμένη περιοχή συγκεντρώνεται έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και του κ. Καραμανλή, και ως εκ τούτου, θεωρούν ότι η δυνατή υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα θα εκφράσει σε πολύ σημαντικό βαθμό την εν λόγω δυσαρέσκεια των κεντροδεξιών ψηφοφόρων.

Διαβάστε επίσης:

Το Συμβόλαιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Όλα τα ονόματα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter