Τα γυρίζει η «μαρτυριάρα» Μιλένα Αποστολάκη για πιθανή συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (Audio)

Τα γυρίζει η «μαρτυριάρα» Μιλένα Αποστολάκη για πιθανή συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (Audio)

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της Μιλένας Αποστολάκη, όπου άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ. Η ίδια, μία ημέρα μετά, και για να καλυφθεί η πιθανή συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία, τα… γυρίζει, λέγοντας πως δεν υπάρχει «κανένα ενδεχόμενο», κάνοντας αναφορά και στις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, όπου απέκλειε κάθε συνεργασία.

Η κ. Αποστολακη την Τετάρτη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είχε δηλώσει: «θα του πούμε, βεβαίως πάμε να κυβερνήσουμε. Προγραμματικό πλαίσιο, τρία πράγματα αδιαπραγμάτευτα, τα υπόλοιπα διαπραγματεύσιμα και τρίτο πρόσωπο –πολιτικό- κοινής αποδοχής».

Διαβάστε επίσης: Μετά την Μπατζελή και η Μιλένα Αποστολάκη αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ (Video)

Σήμερα, ερωτηθείσα εάν υπάρχει πιθανότητα συγκυβέρνησης με τη ΝΔ απάντησε:  «Κανένα ενδεχόμενο. Ήταν απόλυτος ο πρόεδρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Είναι σαφές ότι ακόμα κι αν λείπουν μία ή δύο έδρες, το ΠΑΣΟΚ θα είναι η αξιόπιστη προγραμματική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα.»

Ακουστέ το ηχητικό: 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι το ρόλο «μπροστινού» του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη αποφάσισε ως φαίνεται να διαδραματίσει ο Άδωνης Γεωργιάδης, στην προσπάθειά να μαζευτούν τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ την επομένη των εκλογών της 25ης Ιουνίου, επιβεβαιώνοντας όμως έτσι τη συμπόρευση και το κοινό σχέδιο μεταξύ των δύο κομμάτων, την ίδια στιγμή που το ένα μετά το άλλο στελέχη του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη εμφανίζονται θετικά σε μετεκλογική συνεργασία υπό όρους.

Διαβάστε επίσης: Ο Άδωνης προωθεί Ανδρουλάκη για να μαζέψουν τα περί συνεργασίας

Υπενθυμίζεται ότι η Μιλένα Αποστολάκη είναι το δεύτερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το οποίο δύο ημέρες μετά τις εκλογές αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ. Πρώτη είχε αφήσει ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο η Κατερίνα Μπατζελή στην περίπτωση που από τις δεύτερες εκλογές δεν προκύψει γαλάζια αυτοδυναμία αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται «δυο, τρεις, πέντε, δέκα έδρες». Η Κατερίνα Μπατζελή, είχε απαντήσει συγκεκριμένα ότι «δεν το έχουμε σκεφτεί αυτό το θέμα», αφήνοντας πρακτικά ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter