«Ταπεινότητα» και θεατρινισμοί Μητσοτάκη: Θα κριθούμε από το μηδέν

«Ταπεινότητα» και θεατρινισμοί Μητσοτάκη: Θα κριθούμε από το μηδέν

Γενικά οι πολιτικοί έχουν μάθει να μιλάνε, να μιλάνε πολύ. Συχνά μπλέκουν την πραγματικότητα με την εικονική. Υπάρχουν και εκείνοι που μιλάνε για ώρες και στο τέλος αναρωτιέσαι «τι είπε;». Κάποιος μου έρχεται στο μυαλό αλλά το θέμα δεν είναι αυτό….

Μετά την αλαζονεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπουργών και παρατρεχάμενων με αναφορές στο 41% ο πρωθυπουργός θέλησε από το μικρόφωνο του ΣΚΑΪ -όπου μίλαγε μόνος του- να δείξει ταπεινότητα.

Βέβαια η ταπεινότητα δεν χαρακτηρίζει την οικογένεια Μητσοτάκη αλλά και αυτό είναι άλλο θέμα.

Είπε λοιπόν ο πρωθυπουργός στον Άρη Πορτοσάλτε χαμηλώνοντας το βλέμμα:

«Δεν συμβιβάζομαι με την ικανοποίηση της εκλογικής νίκης με 41%. Δεν μου λέει τίποτα. Το κοντέρ έχει μηδενίσει και υπενθυμίζω σε συνεργάτες και υπουργούς ότι θα κριθούμε από το μηδέν»

Εννοείται πως ούτε το πίστευε, ούτε είναι της λογικής του.

Όταν σε μια «στημένη» συνέντευξη μιλάει για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ (κοίτα ποιος μιλάει!) που αν εξαιρέσεις μερικούς λογαριασμούς περισσότερο χιουμοριστικούς, σιγά που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει οργάνωση να ψάχνει και τρολ, όταν ονομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, «μόρφωμα» και όταν μιλάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί απαξιωτικά για ό,τι «δεν του κάνει» όλα αυτά είναι θεατρινίστικα κόλπα.

Αυτό δεν αποκλείει βέβαια να είναι η νέα γραμμή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας μετά από τα καμπανάκια των ειδικών αφού το εκλογικό σώμα κινείται συνεχώς και καμία δημοσκόπηση προς το παρόν δεν αντικατοπτρίζει τον σκεπτικισμό και την απογοήτευση του εκλογικού σώματος.

Αν είχε το γνώθι σαυτόν το κοντέρ έπρεπε να το βάλει κάτω από τη βάση. Γιατί πλημμύρες, φωτιές, ακρίβεια, παρακολουθήσεις σε πάνε κάτω από το μηδέν!

Δεν είναι τυχαίο που έχει βάλει όλα τα κανάλια να μιλάνε για τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο ίδιος δίνει συνεντεύξεις προκάτ…

Ας αντιμετωπίσει σοβαρό δημοσιογράφο και τα ξαναλέμε…

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης και Πορτοσάλτε στο στούντιο του ΣΚΑΪ και η δημοσιογραφία στο απόσπασμα!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter