Ολυμπιακός: Τέλος ο Κάρλος Καρβαλιάλ – Ποια ονόματα «παίζουν» για τον πάγκο

Ολυμπιακός: Τέλος ο Κάρλος Καρβαλιάλ – Ποια ονόματα «παίζουν» για τον πάγκο

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης με κάθε επισημότητα το «διαζύγιο» με τον 58χρονο Πορτογάλο τεχνικό. Πρόκειται για μία εξέλιξη που είχε διαφανεί από χθες, όταν έγινε γνωστή η άφιξη του Ολλανδού προπονητή Πασκάλ Γιάνσεν, για συζητήσεις με την ομάδα του Πειραιά.

Η θητεία του Καρβαλιάλ στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» κράτησε μόλις δύο μήνες και 11 επίσημες αναμετρήσεις, με απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, με τελευταία εξ αυτών στο ντέρμπι «αιωνίων» της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Συλαϊδόπουλος και οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (10/2) ο Ολυμπιακός τον ΟΦΗ. Ο τεχνικός της ομάδας Νέων των Πειραιωτών θα καλύψει, όπως όλα δείχνουν, προσωρινά το κενό που αφήνει ο Καρβαλιάλ, έως ότου βρεθεί αντικαταστάτης.

Στη λίστα του Ολυμπιακού προστέθηκαν άλλα δύο ονόματα εκτός του Πασκάλ Γιάνσεν, ο οποίος αναχωρεί από την Ελλάδα δίχως να έχει προκύψει κάποια συμφωνία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είχε κατακτήσει το Europa League με τη Σεβίλλη το 2023. Η περίπτωση του 63χρονου Βάσκου προπονητή φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα. Ωστόσο στη λίστα, φέρεται να είναι και ο παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε θητεύσει στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16, αλλά και του Ισραηλινού Μπαράκ Μπακχάρ, πρώην προπονητή της Μακάμπι Χάιφα και του Ερυθρού Αστέρα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Πασκάλ Γιάνσεν – Συζητά για τη θέση του προπονητή

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς – Αναλαμβάνει αθλητικός διευθυντής

Ολυμπιακός: 248 παίκτες ήρθαν ή έφυγαν μέσα σε 4,5 χρόνια από το Λιμάνι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter