Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Πασκάλ Γιάνσεν – Συζητά για τη θέση του προπονητή

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Πασκάλ Γιάνσεν – Συζητά για τη θέση του προπονητή

Σε συζητήσεις με τον Πασκάλ Γιάνσεν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο 51χρονος Ολλανδός προπονητής βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στην Ελλάδα και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους» βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Ο πρώην προπονητής της Αλκμααρ ήρθε στην Αθήνα και θα μιλήσει με στελέχη της ερυθρόλευκης ομάδας για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Τις συζητήσεις θα κάνει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος θα εισηγηθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού. Προς το παρόν προπονητής παραμένει ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ωστόσο φαίνεται πως ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Ο Γιάνσεν αποχώρησε πρόσφατα από την Άλκμααρ και η θητεία του στον πάγκο της ολλανδικής ομάδας ήταν η πρώτη του ως πρώτος τεχνικός. Σε 110 παιχνίδια στην Eredivisie, είχε ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123, ενώ συνεργάστηκε με τον Βαγγέλη Παυλίδη. Ο Έλληνας φορ έλαμψε υπό τις οδηγίες του Γιάνσεν, μετρώντας 78 γκολ αυτό το διάστημα.

Το 2022 η Αλκμααρ τερμάτισε 5η και το 2023 4η, ενώ φέτος την άφησε στην ίδια θέση. Πλήρωσε τον αποκλεισμό από το Conference League, αλλά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ολλανδίας, από την ερασιτεχνική Κουίκ Μπόις στα πέναλτι.

Πριν αναλάβει ως πρώτος τεχνικός την Άλκμααρ, εργάστηκε δύο χρόνια ως βοηθός, ενώ είχε δουλέψει και στις ακαδημίες της Αϊντχόφεν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς – Αναλαμβάνει αθλητικός διευθυντής

Ολυμπιακός: 248 παίκτες ήρθαν ή έφυγαν μέσα σε 4,5 χρόνια από το Λιμάνι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter