Τένις: Ελληνική προέλαση με Τσιτσιπά, Σάκκαρη

Τένις: Ελληνική προέλαση με Τσιτσιπά, Σάκκαρη

Σχεδόν βέβαιη είναι η πρόκριση της ελληνικής ομάδας στα ημιτελικά του United Cup του τένις, μετά τις σημερινές νίκες των αήττητων Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη στο Περθ.

Φαβορί για τη νίκη, η Εθνική μας μπορεί να περάσει ακόμη και ως «καλύτερη δεύτερη» των τριών Ομίλων, εάν υποστεί ήττες στους δύο αγώνες που υπολείπονται με τους Κροάτες. Ο 18χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Γκόγιο, ενώ οι Σάκκαρη-Τσιτσιπάς θα παίξουν στο μεικτό διπλό απέναντι στο δίδυμο Βέκιτς-Τσόριτς.

Μετά τους πρώτους τρεις αγώνες με την Κροατία, η ελληνική ομάδα προηγείται με 2-1 και χρειάζεται άλλη μία νίκη για να κερδίσει την αναμέτρηση. Η Σάκκαρη νίκησε με 6-3, 6-3 την Πέτρα Μάρτιτς, ενώ ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε μάχη 2,5 ωρών για να καταβάλει τον Μπόρνα Τσόριτς: 6-0, 6-7, 7-6. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση απέναντι στην Ντόνα Βέκιτς (2-6, 0-6).

Εφ’ όσον η Εθνική μας προκριθεί, θα διεκδικήσει τον τίτλο του United Cup απέναντι στις ΗΠΑ και σε δύο από τις Ιταλία, Πολωνία, Μ. Βρετανία. Οι αγώνες της νεοσύστατης διοργάνωσης συνεχίζονται στην Αυστραλία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter