Τένις: Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς στο Μονακό

Τένις: Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς στο Μονακό

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος σφράγισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το εισιτήριό του για τα προημιτελικά του «δικού του» τουρνουά Μάστερς στο Μόντε Κάρλο: 6-3, 6-4 τον Χιλιανό Νίκολας Χάρι, νούμερο 50 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε 1 ώρα και 33 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς, δις πρωταθλητής στο χώμα του Μονακό το 2021 και 2022, έκανε πολύ καλή εμφάνιση κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο του Πριγκηπάτου και πήρε τη νίκη με ένα «μπρέικ» σε κάθε σετ.

Στον επόμενο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει αύριο τον Τσέχο Γίρι Λέχετσκα ή τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ. Στη συνέχεια, εφ’ όσον περάσει, θα διεκδικήσει πρόκριση στον κυριακάτικο τελικό απέναντι στον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλιεφ ή τον Γερμανό Χανς-Λέναρντ Στρουφ. Συνεχίζουν μεταξύ άλλων και οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Γιανίκ Σίνερ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Χόλγκερ Ρούνε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε και στο διπλό μαζί με τον αδελφό του Πέτρο, αλλά δεν άντεξαν στο θρίλερ απέναντι στους Αρέβαλο/Ροχέρ στη φάση των «16». Το τελικό σκορ ήταν 2-6, 7-6 (5), 5-10 υπέρ του εξαιρετικού διδύμου από το Ελ Σαλβαδόρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter