Θάνος Λέκκας: Ένιωθα ανασφάλεια για το ο,τιδήποτε – Τι είπε για το bullying που δεχόταν μικρός (Video)

Θάνος Λέκκας: Ένιωθα ανασφάλεια για το ο,τιδήποτε – Τι είπε για το bullying που δεχόταν μικρός (Video)

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας στην εκπομπή Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια παλιότερη δήλωση του σχετικά με το μπούλινγκ που είχε δεχτεί σε μικρή ηλικία.

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Ναυάγιο» μοιράστηκε στιγμές από τα γυρίσματα επισημαίνοντας τις ομοιότητες της ιστορίας με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Είχαν ντύσει όλη την προβλήματα με μαύρα πανιά, είχαν φέρει φως με γερανό για να κάνει το φεγγάρι και τις αστραπές. Είχαν φέρει σκάφη για να κάνουν τα κύματα, ανεμιστήρες, ειδικό συνεργείο από Νότια Αφρική για να κάνει υποβρύχιες λήψεις. Μας πήγαν σε κολυμβητήριο για να δουν αν ξέρουμε ότι κολυμπάμε και με ρούχα. Αφού βεβαιώθηκαν ότι μπορούμε είχαμε και δύτες. Και μέσα εκεί έπρεπε να κάνεις ότι χάνεις τον κόσμο, αν μπορείς να πάρεις την επόμενη ανάσα.

Ευτυχώς το νερό που έμπαινε στο στόμα, ο ήχος, το κύμα σε φέρνουν σε ένα σημείο να τιμήσεις ανθρώπους που έχουν βιώσει τον θάνατο. Δεν ξέρεις τίποτα! Εκεί είσαι στη θάλασσα που σου λέει δεν έπρεπε να είσαι εκεί. Είμαστε όλοι στο όριο, να μην το νιώσουμε.

Όταν μας έδωσαν τα σενάρια η δεύτερη τρίτη ατάκα μου θα μπορούσε να ήταν και για τα Τέμπη. Είναι τόσο αληθινό και καλογραμμένο που ήταν ένας λόγος που το επέλεγα. Θεωρώ ότι η Ελλάδα του Περικλή με την Ελλάδα του τώρα δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αφήνεις άλλους να διαχειριστούν, να κάνουν λάθη και να πουν ότι είναι τραγωδία. Αναλωνόμαστε να λέμε την άποψή μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ο ηθοποιός σχολίασε και μια παλιότερη δήλωση του για το μπούλινγκ που βίωσε όταν ήταν μικρός επειδή έκανε ενόργανη με κορίτσια.

«Ήταν μια ερώτηση που έγινε και από τότε με ρωτάνε συνέχεια για το μπούλινγκ. Δεν είναι ότι επέλεξα να το πω αλλά δεν είναι ότι δεν θα το σχολιάσω. Το κακό είναι εύκολο και γρήγορο. Με έκλεισε πάρα πολύ, με έσφιξε μέσα μου. Ένιωθα ανασφάλεια το οτιδήποτε, ας είμαι απλά διακριτικός. Από εκεί και πέρα το σκέφτηκα και είδα τι συνέβαινε, τα παιδιά αυτά δεν ήταν κακοί άνθρωποι. Βρίσκονταν σε μια θέση, εγώ μπορεί να έκανα κάτι και να ενοχλούσε. Όταν το κατάλαβα κατάφερα να το απενεχοποιήσω και να μην έχω θυμό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter