«Θερμή» υποδοχή στον Μητσοτάκη από απλήρωτους εργαζόμενους στη Νάουσα

«Θερμή» υποδοχή στον Μητσοτάκη από απλήρωτους εργαζόμενους στη Νάουσα
Πηγή: candiadoc.gr

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι απλήρωτοι εργαζόμενοι από τη νηματουργία «Βαρβαρέσος» κατά την επίσκεψή του στη Νάουσα της Ημαθίας την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο πάρκο της Νάουσας, με το σύνθημα «Η ανάπτυξή τους είναι μια απάτη, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», διαμαρτυρόμενοι όπως λένε για το γεγονός ότι δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλεύμενα 17 ολόκληρων μηνών που τους οφείλει η εργοδοσία.

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα 902.gr, οι εργαζόμενοι του Βαρβαρέσου ταλαιπωρούνται πάνω από τρία χρόνια με την «απληρωσιά» και παλεύουν να επιβιώσουν με έναντι που δίνει η εργοδοσία, κάθε φορά που προχωρούν σε κινητοποιήσεις.

Ο Παναγιώτης Κουτσουπιάς, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Βαρβαρέσο και αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Νάουσας, διεμήνυσε ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους «κόντρα στην πρακτική απληρωσιάς της εργοδοσίας που συνεχίζεται με τις πλάτες των μηχανισμών του κράτους και της κυβέρνησης».

Διαβάστε επίσης:

Κινδυνολογία Μητσοτάκη από τη Νάουσα: «Να δω πώς θα πληρώνονται οι συντάξεις σας με την κυβέρνηση του ειδικού σκοπού» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter