Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και άγριο ξύλο έξω από σχολείο – Δύο φοιτητές σοβαρά τραυματισμένοι (Video- Photos)

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και άγριο ξύλο έξω από σχολείο – Δύο φοιτητές σοβαρά τραυματισμένοι (Video- Photos)

Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν προγραμματισμένη αντιφασιστική συγκέντρωση από συλλόγους φοιτητών.

Ομάδα κουκουλοφόρων περίπου 40 άτομα βγήκαν από το σχολείο και επιτέθηκαν στους φοιτητές που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία έξω, τραυματίζοντας μάλιστα δύο εξ’ αυτών. Συγκεκριμένα, η ομάδα αφού βγήκε τρέχοντας από αυτό, επιτέθηκε στους διαδηλωτές όπου και άρχισαν να πετούν πέτρες, πυρσούς, κρότου λάμψης όπως και διάφορα άλλα αντικείμενα.

«Παιδιά του σχολείου, φασίστες, πήγαν από πίσω πήραν ξύλα και διάφορα, έβαλαν κουκούλες και άρχισαν να μαχαιρώνουν και να χτυπούν κόσμο. Χτύπησαν άσχημα πολύ κόσμο. Έπρεπε να έχουν φύγει εδώ και καιρό από το σχολείο. Εμένα προσωπικά τα ξύλα πέρασαν δίπλα από το κεφάλι μου. Θα μπορούσαν να είχαν χτυπήσει πολλά παιδιά από το σχολείο», καταγγέλλει μαθήτρια που ήταν αυτόπτης μάρτυρας των όσων διαδραματίστηκαν νωρίτερα.

Στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά στον τρίτο όροφο του 1ου ΕΠΑΛ υπό άγνωστες έως τώρα συνθήκες, με αποτέλεσμα να σπάσει μάλιστα και το παράθυρο.

Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να κατασβήσει την πυρκαγιά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter