Θλίψη για την 20χρονη Μαριάννα: «Ήταν πάντα με το χαμόγελο στο στόμα» (Video)

Θλίψη για την 20χρονη Μαριάννα: «Ήταν πάντα με το χαμόγελο στο στόμα» (Video)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 20χρονης Μαριάννας, δόκιμης στο Πολεμικό Ναυτικό, που έχασε τη ζωή της μετά από νοσηλεία, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία, με το Πολεμικό Ναυτικό.

Δείτε επίσης: Θλίψη στο Λιμενικό: Νεκρή 20χρονη δόκιμη πλοίαρχος – Αρρώστησε στην Ινδία

Αναλυτικότερα, η 20χρονη ταξίδευε στο πλαίσιο της εκπαίδευσής της και ασθένησε μετά τον απόπλου από λιμάνι της Ινδίας. Μεταφέρθηκε στην Ελλάδα, μαζί με ιατρικό συνοδό, σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας ίσως οφείλεται σε τσίμπημα εντόμου, πιθανότατα κουνουπιού, που προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα.

«Ήταν πάντα με το χαμόγελο στο στόμα»

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας είναι συντετριμμένοι από την  απώλεια της Μαριάννας και ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη, στη γενέτειρά της στο Ζηπάρι της Κω.

Φίλη και συνάδελφος της 20χρονης, μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για μία κοπέλα με το χαμόγελο στο στόμα.

«Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν το πρώτο της ταξίδι. Ήταν ένας άνθρωπος με το χαμόγελο στο πρόσωπο, πρόθυμη, ευγενική, της άρεσε πολύ η μαγειρική. Δεν μπορούσε να πει κάποιος άσχημη κουβέντα».

Όπως επισήμανε η συνάδελφός της, «ήταν το όνειρό της να ταξιδεύει, έδωσε δύο φορές Πανελλαδικές μόνο και μόνο για το επάγγελμα αυτό».

Η ίδια συμπληρώνει ότι η 20χρονη ήταν υγιέστατη και δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κανένα πρόβλημα υγείας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter