Το άσπρο μαύρο έκανε ο Μητσοτάκης στον Βόλο για να κρύψει το φιάσκο του debate

Το άσπρο μαύρο έκανε ο Μητσοτάκης στον Βόλο για να κρύψει το φιάσκο του debate

Ένας εμφανώς καταβεβλημένος Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στην προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη στον Βόλο για να κάνει το μαύρο άσπρο μετά την τουλάχιστον απογοητευτική παρουσία του στο debate των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη, όπου μεταξύ άλλων ο απερχόμενος πρωθυπουργός ομολόγησε την παράνομη παρακολούθηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

«Η Μαγνησία, η Θεσσαλία, η Ελλάδα θα πουν όχι σε μια δεύτερη φορά στη συμφορά, δίνοντας με την ψήφο σας μια δεύτερη ισχυρή εντολή στην προκοπή» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά και δεν δίστασε να ταυτίσει τον εαυτό του με την… πρόοδο. «Λένε κάποιοι ότι αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες. Λάθος είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών. Γιατί μας βρίσκουν σε ένα σταυροδρόμι επιλογής, όχι ανάμεσα σε δύο κόμματα που θα κυβερνήσουν για μια τετραετία, αλλά ανάμεσα σε δύο κόσμους που θα καθορίσουν την εθνική πορεία για μια δεκαετία. Είτε συνεχίζοντας στο δρόμο της σιγουριάς και της προόδου είτε ρισκάροντας νέες περιπέτειες» είπε ο ίδιος και συνέχισε επαναλαμβάνοντας τα γνωστά φληναφήματα περί κυβέρνησης ηττημένων αλλά και επιχειρώντας να παρουσιάσει εαυτόν ως νικητή(!) του debate.

«Κάποιοι ετοιμάζονται να βαφτιστούν νικητές, ηττημένοι, για να κάνουν κυβέρνηση ανοχής, συνενοχής, όπως την ονομάζουν. Θα το είδατε και χθες στην τηλεμαχία. Φώναζαν τόσο καιρό για να γίνει debate και έγινε το debate, για να φανεί τι; Ότι μόνο η ΝΔ έχει συγκροτημένη πρόταση για την επόμενη ημέρα. Ο κ. Τσίπρας παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα βάλει νέους φόρους, ο κ. Ανδρουλάκης ότι θα κόψει επιδόματα. Όλοι μιλούσαν με λόγια και όχι αριθμούς. Άλλα ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι άλλα απαντούσαν, γι αυτό και έπεσε σιωπή όταν εγώ πρότεινα τα προγράμματά μας να κοστολογηθούν από έναν ανεξάρτητο φορέα – είτε ΓΛΚ, είτε την ΤτΤ είτε το Δημοσιονομικό Συμβούλιο».

Τέλος, δεν έλειψαν οι γενικόλογες υποσχέσεις περί επενδυτικής βαθμίδας και Ελλάδας του μέλλοντος. «Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπογράμμισε ότι «η χώρα βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας που όμως για να την πάρουμε χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερή και αποτελεσματική.».

Διαβάστε επίσης:

Debate: Ομολογία Μητσοτάκη για παράνομη παρακολούθηση Ανδρουλάκη (Video)

Οι πληγές που θα κουβαλά ο Μητσοτάκης μετά το debate

Σε απόλυτο πανικό το Μαξίμου μετά την παρέμβαση Τσίπρα και την ομολογία Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter