Το καλύτερο φάρμακο στη ρετσινιά είναι η άμεση αντίδραση

Το καλύτερο φάρμακο στη ρετσινιά είναι η άμεση αντίδραση

Σύσσωµη η Ν∆ και οι διαδικτυακές παραφυάδες της δεν αντέδρασαν στη ζοφερή είδηση της ύπαρξης ενός παιδοβιαστή και εκπορνευτή στον κοµµατικό τους µηχανισµό και αρκέστηκαν σ’ ένα απλό «mea culpa, δεν µπορούσαµε να ξέρουµε, στο µέλλον θα είµαστε πολύ πιο προσεκτικοί και θα οδηγήσουµε τους ενόχους στη ∆ικαιοσύνη όσο ψηλά κι αν βρίσκονται», αλλά ξόδεψαν το µελάνι τους για να πείσουν το εκλογικό σώµα ότι ο πολιτικός τους αντίπαλος είναι δυσώδης και προσπαθεί να τους στοχοποιήσει συλλήβδην ως κακοποιητές.

Σωστή ή λάθος (λάθος, λέω εγώ), αυτή είναι η επικοινωνιακή επιλογή του κυβερνώντος κόµµατος. Υπάρχουν όµως κάποιες µικρές λεπτοµέρειες που το εκθέτουν. Για παράδειγµα η προτεραία εµµονή της Ν∆ στην αξιοκρατία και την αριστεία. Με µια µικρή µατιά στις υποθέσεις που έχουν σκάσει στη αυλή της γίνεται φύλλο και φτερό το ως άνω αφήγηµα. Είναι σαν τη σύζυγο του παιδοβιαστή που είπε στα κανάλια «ζούµε χωριστά εδώ και δύο χρόνια» αλλά στο βιογραφικό της έγραφε φαρδιά πλατιά «σύζυγος Ηλία Μίχου»!

Κάπως έτσι και η Ν∆, που ως κυβερνών κόµµα στελεχώνει τον κρατικό µηχανισµό, δείχνει τον πολιτικό της αντίπαλο για στοχοποίηση και τσουβάλιασµα αλλά στο πεδίο λειτούργησε σαν το σαλιγκάρι! ∆ιότι η κοινωνία ζητούσε τα ονόµατα της δυσώδους λίστας των παιδοβιαστών. Και µόνο το γεγονός ότι «σέρνονταν» διάφορα στα ΜΜΕ έφτανε για να κινητοποιηθεί η ΕΛΑΣ, να ολοκληρώσει τάχιστα την έρευνά της και να ανάψει το πράσινο φως στην εισαγγελία για να δηµοσιοποιήσει τα ονόµατα.

Και µόνο η υπόνοια ότι µπορεί κάποιοι να εξαφανίσουν πειστήρια και ενοχοποιητικό ηλεκτρονικό υλικό έφτανε για να βάλει φτερά στα πόδια της ΕΛΑΣ.

Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται στη ΓΑ∆Α είχαν άλλη άποψη. Από τις 3 Σεπτεµβρίου άφησαν να περάσει ενάµισης µήνας. Συνέλαβαν (εκτός από τους δύο) τη µητέρα του παιδιού διότι έλεγξαν τάχιστα τα τραπεζικά εµβάσµατα του θύτη και τον πατέρα γιατί ερεύνησαν το σπίτι και βρήκαν µικροποσότητα ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα στον Τύπο είχαν διαρρεύσει µέχρι και συνοµιλίες από τα ψεύτικα προφίλ που χρησιµοποιούσε ο παιδοβιαστής µε υποψήφιους «πελάτες»!

Στα σπίτια των τελευταίων µπήκε κανείς; Κατασχέθηκαν Η/Υ και κινητά και αν ναι, δεν βρέθηκε τίποτε; Και αν βρέθηκαν, γιατί δεν έγιναν συλλήψεις ούτε ανακοινώθηκαν ονόµατα;

Κοντολογίς, δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση στη ρετσινιά από την άµεση και γρήγορη αντίδραση, ό,τι κι αν λέει ο όποιος ΣΥΡΙΖΑ.

∆εν υπάρχει καλύτερο καύσιµο για τη µουρµούρα από την κωλυσιεργία. Σε απλά ελληνικά, ο κ. Θεοδωρικάκος ας ψάξει στην πόρτα του για πολλαπλασιαστές της καχυποψίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter