Τουρκία: Οπαδός μπήκε στο γήπεδο και επιτέθηκε φραστικά στον Τάσο Μπακασέτα (video)

Τουρκία: Οπαδός μπήκε στο γήπεδο και επιτέθηκε φραστικά στον Τάσο Μπακασέτα (video)

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν τρομερός με την ομάδα της Τράμπζονσπορ  στην έδρα της Καϊσέρισπορ, κάτι που εξόργισε τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Μάλιστα στα τέλη του πρώτη ημιχρόνου ένας από τους οπαδούς των γηπεδούχων κατάφερε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και όπως φαίνεται και στο βίντεο επιτέθηκε φραστικά στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας.

O οπαδός αποαμκρύνθηκε από τους φύλακες και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονκά με τη μεγάλη νίκη της Τραμπζονσπορ.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ στο δωδέκατο λεπτό της αναμέτρησης με δυνατό σουτκαι πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 60’ με πέναλτι. Με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο Τάσος Μπακασέτας σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ με πέντε γκολ και τρεις ασίστ, ενώ ίδιο αριθμό γκολ έχουν πετύχει ο Πέσιτς και ο Μπερτολάτσι.

Για το περιστατικό με τον οπαδό, ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας υποστήριξε πως: «τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παραμένεις ήρεμος και αυτό έκανα», υποστήριξε ο Μπακασέτας και προσέθεσε: «Πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους. Πρέπει να είμαστε σωστοί καθοδηγητές για τους νέους».

Πηγή: ertnews.gr

https://twitter.com/i/status/1444300540888899584

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter