Τραγωδία στα Τέμπη: Προθεσμία για να απολογηθούν στις 24 Μαρτίου πήραν οι δύο σταθμάρχες

Τραγωδία στα Τέμπη: Προθεσμία για να απολογηθούν στις 24 Μαρτίου πήραν οι δύο σταθμάρχες

Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν για να απολογηθούν την Παρασκευή 24 Μαρτίου οι δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στον σταθμό Λάρισας που κατηγορούνται για την τραγωδία στα Τέμπη, προκειμένου να προλάβουν να ενημερωθούν οι συνήγοροί τους για τα στοιχεία της δικογραφίας, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το έναν σταθμάρχη που εργάζεται με σύμβαση αορίστου και έναν που εργάζεται με σύμβαση έργου, οι οποίοι φέρεται ότι είχαν φύγει από την εργασίας τους πριν τη λήξη της βάρδιας τους.

«Ψύχραιμος, αλλά πολύ στεναχωρημένος» δήλωσε ο συμβασιούχος σταθμάρχης, ο οποίος υπενθυμίζεται έχει υποχρέωση σε 8ωρη βάρδια». Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο πατέρας του είπε πως είναι όλοι τους πολύ αγχωμένοι. «Έχουμε να κοιμηθούμε πέντε μέρες, είναι πολύ αγχωμένο και ταραγμένο το παιδί» είπε.

Μέσα στη μέρα, αναμένεται να εμφανιστεί και ο προϊστάμενος επιθεώρησης. Κατά πληροφορίες της ΕΡΤ, θα ζητήσει και αυτός προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε βάρος και των τριών έχουν ασκηθεί διώξεις για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος με ποινές από 10 χρόνια έως ισόβια, ενώ βαρύνονται και με κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροήν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter