Τροχαίο με λεωφορείο στην παραλιακή – Αναφορές για τραυματίες (Video)

Τροχαίο με λεωφορείο στην παραλιακή – Αναφορές για τραυματίες (Video)
Φωτογραφία: ΕΡΤ

Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο του ΟΑΣΑ σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος του Αλίμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 6 άνθρωποι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, το λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολώνες του τραμ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «έσκασε» το λάστιχο του βαρέως οχήματος.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Τζάνειο και δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Ωστόσο, σε πιο σοβαρή κατάσταση φαίνεται πως είναι ο οδηγός του λεωφορείου.

Αυξημένη κίνηση

Μετά το τροχαίο, προβλήματα σημειώνονται στην κίνηση των οχημάτων στην παραλιακή καθώς ακινητοποιημένα παρέμεναν τα αυτοκίνητα στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από το ύψος του φαληρικού Δέλτα προς την Αμφιθέα.

Τροποποίηση στο δρομολόγιο

Στο μεταξύ, τροποποίηση στα δρομολόγια του τραμ ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ η οποία ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως – λόγω σύγκρουσης λεωφορείου με στύλο εναέριας γραμμής Τραμ στο ύψος της ΕΔΕΜ- η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ διεξάγεται στα τμήματα Αγ. Τριάδα – Μπάτης, Ασκληπιείο Βούλας -Ζέφυρος και Σύνταγμα – Μουσών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter