Τσανακλίδου για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Σε κάθε ασθένεια η εξυγίανση έρχεται μόνο όταν γίνεται χειρουργείο» (Video)

Τσανακλίδου για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Σε κάθε ασθένεια η εξυγίανση έρχεται μόνο όταν γίνεται χειρουργείο» (Video)

Την άποψή της για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε η Τάνια Τσανακλίδου στο δελτίο ειδήσεων του Kontra και τον Πάνο Χαρίτο.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα έκανε λόγο για πόλεμο μέσα στο κόμμα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως είναι ένα στενάχωρο γεγονός.

«Μιλάμε για έναν πόλεμο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον δεν μπορώ να καταλάβω πώς γεννήθηκε. Ποιες είναι οι αιτίες… Την αφορμή την ξέρουμε. Ποια είναι η αιτία; Η αφορμή είναι οι προεδρικές εκλογές που ανέδειξαν τον κ. Κασσελάκη και δεν ανέδειξαν τους υποψηφίους της Ομπρέλας ή την κ. Αχτσιόγλου. Ναι δεν το δέχονται. Με στεναχωρεί κι αυτό γιατί πήγαινε πάρα πολλοί άνθρωποι να ψηφίσουν, αφήσαμε τα σπίτια μας για να ψηφίσουμε. Τώρα μάθαμε ότι μάλλον είμαστε λαϊκιστές, δεν ξέρω τι είμαστε. Πάντως δεν ισχύει το γεγονός ότι ψηφίσαμε, εάν η ψήφος μας αμφισβητείται με μεγάλη ένταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω ότι σε κάθε ασθένεια, γιατί αυτή τη στιγμή για ασθένεια μιλάμε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, η εξυγίανση έρχεται μόνο όταν γίνεται χειρουργείο. Δεν ξέρω τι θα γίνει εάν κάποιοι φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρω ποιοι θα μείνουν και σε τελική ανάλυση δεν με ενδιαφέρει», υπογράμμισε απαντώντας στην ερώτηση για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και για το εάν είναι αισιόδοξη.

«Θεωρώ ναι. Πώς είναι δυνατόν να παραμείνουν στο ίδιο κόμμα. Είναι εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις τους για το πώς θα ασκήσουν την αντιπολίτευσή τους. Αφού δεν κατάφεραν να τα βρούν τόσα χρόνια, εφόσον και ο κ. Τσίπρας μπορεί να ήταν ο συνδετικός ιστός, αλλά αυτές οι διαφωνίες υπήρχαν. Δεν ήταν ποτέ ένα σώμα, μάλλον. Ας διαλυθούν λοιπόν για να δούμε τι θα κάνουνε. Κι αυτοί και εμείς που τους υποστηρίξαμε», απάντησε για το εάν θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter