Τζανακόπουλος: Βάζει θέμα για τον Στουρνάρα μετά το βούλευμα για Novartis

Τζανακόπουλος: Βάζει θέμα για τον Στουρνάρα μετά το βούλευμα για Novartis

Μετά και την δημοσιοποίηση του βουλεύματος για την NovArtis, το οποίο επιβεβαιώνει επαφές του Ν. Μανιαδακη με τον Γ. Στουρνάρα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος βάζει θέμα για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Το βούλευμα επιβεβαιώνει πως ο Μανιαδάκης ως προστατευόμενος μάρτυρας συναντήθηκε με τον Σουρνάρα. Σύμφωνα με το βούλευμα,πάντα, ο Μανιαδάκης είχε πει στους Εισαγγελείς Διαφθοράς ότι ο Στουρνάρας τον απειλούσε προκειμένου να αλλάξει την κατάθεσή του. Τα ίδια είχε πει ο Μανιαδάκης την 1η Μαΐου 2018 στον Κώστα Βαξεβάνη.

Ο εκδότης του Documento κατέθεσε μάλιστα στην ανάκριση το ηχητικό της συνομιλίας όπου ο Μανιαδάκης έλεγε πως ο διοικητής της ΤτΕ του είχε πει πως «όταν έρθουμε στην εξουσία, θα αλλάξουμε το νόμο και θα γαμήσουμε τους μάρτυρες και τους εισαγγελείς»!

Με σκληρό tweet του ο πρώην Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Στουρνάρα να μιλήσει:

Ο κος Στουρνάρας σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου για τη Nοβάρτις συνέφαγε με τον Mανιαδάκη και απειλούσε ότι θα μας τσακίσει παρέα με τον κο Μητσοτάκη. Ο κος Στουρνάρας θα πει κάτι για όλα αυτά; Ή κρεμοτσακίστηκε ο ίδιος; Οψόμεθα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter