Βάρη: Ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτι εξαμελούς οικογένειας (Video)

Βάρη: Ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτι εξαμελούς οικογένειας (Video)

Ενα από τα γνωρίσματα της τελευταίας κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας ήταν οι θυελλώδεις άνεμοι. Στη Βάρη ένας μικρός ανεμοστρόβιλος είχε ως απίστευτο αποτέλεσμα να καταστρέψει το σπίτι μιας εξαμελούς οικογένειας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε όλη τη σκεπή της οικείας με αποτέλεσμα πλέον το σπίτι να μην μπορεί να κατοικηθεί, ενώ οι εικόνες από το διαλυμένο οίκημα μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής.

Διαβάστε επίσης – Καιρός: Κορύφωση της ψυχρής εισβολής, έως -7 ο υδράργυρος την Κυριακή – Χιόνια και στην Αττική (Live)

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Γιώργος Λιόσης περιέγραψε πώς μέσα στην νύχτα έγινε αντιληπτή η μανία της φύσης με τον ανεμοστρόβιλο στην περιοχή, ο οποίος ξήλωσε την σκεπή του σπιτιού του, και τμήμα της οποίας βρέθηκε πάνω σε καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Μάλιστα, από την πτώση της σκεπής τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ένα από τα μέλη της οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο θερμοσίφωνας του σπιτιού, “προσγειώθηκε” πολλά μέτρα μακριά.

Προσωρινά η οικογένεια φιλοξενείται σε παρακείμενο σπίτι και τώρα ζητά την βοήθεια της Πολιτείας για να μπορέσει άμεσα να διορθώσει τις ζημιές εν μέσω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και να καταστεί εφικτή η επιστροφή της εξαμελούς οικογένειας στην εστία της.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter