Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο: Τέσσερις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες – 19χρονοι τα θύματα στην Παραλιακή (Videos)

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο: Τέσσερις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες – 19χρονοι τα θύματα στην Παραλιακή (Videos)
Πηγή φωτογραφίας: Facebook Forum 3B

Δραματική νύχτα στην Αττική καθώς με διαφορά λίγων ωρών σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα τροχαία, στην Παραλιακή και στο κέντρο της Αθήνας, με τραγικό απολογισμό 4 νεκρών.

Μάλιστα, τα δύο θύματα από το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα ήταν νεαροί ηλικίας 19 ετών.

Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή. Στο συμβάν ενεπλάκησαν τρία Ι.Χ. και μία μοτοσικλέτα.

Ένα από τα οχήματα, το οποίο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με άλλα δυο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά. Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν ο θάνατος δύο νεαρών και ο τραυματισμός άλλων δύο. Ένα από τα Ι.Χ. κόπηκε στη μέση και τα υπόλοιπα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για την επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά στη λεωφόρο Καραμανλή από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Λίγο αργότερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα και στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα συνέβησαν όταν μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων, κοντά στη συμβολή με την Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο αναβάτες που επέβαιναν στο όχημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter