Βαξεβάνης: Συνακροάσεις και απομαγνητοφωνήσεις από τουλάχιστον 15 άτομα, για να μην ακούει όλη μέρα ο πρωθυπουργός (Audio)

Βαξεβάνης: Συνακροάσεις και απομαγνητοφωνήσεις από τουλάχιστον 15 άτομα, για να μην ακούει όλη μέρα ο πρωθυπουργός (Audio)

Παρέμβαση στο «Κόκκινο 105,5» και την εκπομπή των Γιώργου Τραπεζιώτη και Γιώργου Μελιγγώνη από τον Κώστα Βαξεβάνη, μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Διαβάστε επίσης: Διεθνές δίκτυο κατασκοπείας πίσω από το Predator με τις ευλογίες Μητσοτάκη

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento έκανε λόγο για μία «παρακρατική δομή μέσα στο κράτος, σε γνώση της ΕΥΠ, του Μαξίμου και των πάντων», σημειώνοντας ότι υπάρχει ευρύ δίκτυο συμμετεχόντων στο τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο.

«Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έκαναν τις συνακροάσεις και τις απομαγνητοφωνήσεις, για να μην ακούει όλη μέρα ο πρωθυπουργός», υπογράμμισε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίον η Δικαιοσύνη διεξάγει την έρευνα για την υπόθεση, ο εκδότης του Documento εξέφρασε τον προβληματισμό του. «Δεν υπάρχει τεχνικός, πραγματογνώμονας. Ο εισαγγελέας προσπαθεί να βρει άκρη σε θέματα που δεν ξέρει σε μία τεράστια υπόθεση ηλεκτρονικού εγκλήματος. Υπάρχουν χαρτιά που αν αποδεικνύουν παρακολουθήσεις; Ηλεκτρονικά μέσα υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει πραγματογνώμονας να τα ψάξει».

«Ο πρωθυπουργός της χώρας αφήνει τη χώρα στο έλεος παρακρατικής δράσης», υπογράμμισε ο Κώστας Βαξεβάνης, συμπληρώνοντας ότι μέσω της Intellexa, το 2020 «έφτασαν στην Ελλάδα 11 τουλάχιστον Ισραηλινοί που ανήκουν στην ελίτ των μυστικών υπηρεσιών. Ήρθαν, έφτιαξαν δίκτυο κατασκοπείας και ως αντάλλαγμα έδιναν πληροφορίες στον Μητσοτάκη για αυτούς που τον ενδιέφεραν».

Μυστικά & Documento

29/01/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter