Βόλεϊ – Challenge Cup: Ανατροπή και πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Βόλεϊ – Challenge Cup: Ανατροπή και πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε θεαματική ανατροπή και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού Challenge Cup, με μεγάλο διπλό επί του Παναθηναϊκού (1-3). Ο ημιτελικός έγινε μπροστά σε άδειες κερκίδες στο Μαρούσι και κρίθηκε στο χρυσό σετ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν περίπατο: 6-15.

Τα σετ του κανονικού αγώνα ήταν 25-22, 25-27, 21-25, 17-25. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει ένα ακόμη σετ για να σφραγίσει την πρόκριση. Στον πρώτο αγώνα, οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει με 3-1 στο κλειστό του Ρέντη.

«Η εντός έδρας ήττα ήταν αποτυχία για εμάς, αφού είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αξίζαμε την πρόκριση, τεράστιο το κατόρθωμά μας», τόνισε ο σταρ του Ολυμπιακού, Ιντάλγκο.

Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας, μετά τα χθεσινά επεισόδια και τη ρίψη δακρυγόνων στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όπου τραυματίστηκαν 8 οπαδοί του Παναθηναϊκού. Αρχικά το ματς είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που απέκλεισε την πορτογαλική Φόντε ντο Μπαστάρντο με 3-1, 2-3. Οι αγώνες θα γίνουν στις 5 και 15 Μαρτίου, πρώτα στο Ισραήλ και μετά στην Ελλάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter